Case studies

Va prezentam cateva dintre proiectele in care ne implicam. Investim si sustinem doar in companii in care credem si cu care impartasim aceeasi filosofie de business. Acesta este cel mai de baza principiu pe care il avem!

mumutoys2

Magspace

Credem in acest proiect revolutionar deoarece contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor. Portofoliul MUMU Toys contine jucarii magnetice care ii inspira si ii fascineaza (…)

building

Romatermit Construct

Completând domeniul imobiliarelor de care suntem puternic interesati, aceasta companie produce sisteme complete pentru anveloparea cladirilor industriale si civile (…)

nisipoasa-cover_4

Nisipoasa Residence

Un alt proiect din paleta noastra de real estate, Nisipoasa Residence va incepe sa prinda viata la sfarsitul iernii in anul 2019. Acest ansamblu este dedicat tinerilor profesionisti (…)

andan_1

Andan Impex

Dezvolta, distribuie si opereaza sisteme de ticketing pentru gestionarea fluxurilor de persoane din institutii financiare, banci, case de pensii, case de asigurari (…)

plevnei-offices-4

Plevnei Offices

Cladirea cu destinatie spatii de birouri pe care o gestionam in acest moment a fost preluata in anul 2018 si a trecut printr-un amplu proces de modernizare, proces care a implicat investitii semnificative. (…)

red-circle-investment-cover

Red Circle Investments

Suntem un fond de investitii cu radacini si ambitii puternice dedicat dezvoltarii antreprenoriale de bun augur. (…)

Printre proiectele din portofoliul Red Circle s-a numarat si ansamblul rezidential Serban Voda.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt