Nisipoasa Residence

Un alt proiect din paleta noastra de real estate, Nisipoasa Residence va incepe sa prinda viata la sfarsitul iernii in anul 2019. Acest ansamblu este dedicat tinerilor profesionisti care isi doresc sa traiasca intr-un mediu modern utilat pe nevoile lor.

Avand o pozitie privilegiata in oras, in zona de Nord, Nisipoasa Residence isi desface generos volumele curate si simple pentru adapostirea a 143 de apartamente elegante.

Aceasta cladire isi propune sa fie un exemplu de buna practica in combinarea tehnologiilor moderne astfel incat consumul de energie si apa sa fie cat mai redus: fatada ventilata pentru o termoizolare eficienta si durabila, reducerea consumului de apa prin alegerea unor robineti economici, irigarea spaţiilor verzi cu apa reciclata, senzori de miscare pentru spatiile comune in vederea reducerii la minimum a consumului de energie.

Materialele folosite sunt materiale sustenabile, durabile, sigure, non-toxice, din surse certificate. Accentul se pune pe materie prima naturala (piatra, metal, lemn) şi materiale provenite din surse regenerabile.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt